Stichting Schrijvers School Samenleving

info@sss.nl

Stichting Schrijvers School Samenleving
Huddestraat 7
1018 HB Amsterdam
tel 020-6234923
fax 020-4206319
   
Illustrator waarmee Robbert Jan veel samenwerkt.
   
Erik van Ommen Erik van Ommen is een internationaal bekend beeldend kunstenaar die de natuur als onderwerp heeft, met een grote liefde voor vogels. Hij heeft met Robbert Jan samen een aantal boeken gemaakt.
   
Kelvin Wilson Kelvin Wilson is internationaal bekend als 'archeologisch' illustrator met een grote voorliefde voor kleding door de eeuwen heen. Met Robbert Jan heeft hij in het verleden vaker samengewerkt en recentelijk hebben beiden meegewerkt aan de geschiedenismethode Speurtocht voor het basisonderwijs.
   
Helen illustreert veel van de boeken van Robbert Jan. Ze maakt uiteraard veel meer werk en niet alleen voor kinderen. Hier vind je haar website.
   
Robbert Jan werkt op verschillende terreinen samen met Jan J. B. Kuipers, zoals schrijven en muziek maken
   
Willy Schuyesmans verzamelt websites van auteurs van jeugdliteratuur.
   
schrijvers.pagina.nl
Speciaal voor schrijvers opgerichte schrijverspagina
   
Willem Bek Robbert Jan en Willem zijn al jaren vrienden. Willem is kinderboekenschrijver en vertaler vanuit en naar het Engels. Het door
Robbert Jan geschreven boek Theo Voorzaat - De Illusie/The Illusion heeft Willem vertaald in het Engels, aangezien Voorzaat een internationaal bekend kunstenaar is.
   
Galerie Lieve Hemel Galerie Lieve Hemel is de galerie waar onder meer Theo Voorzaat mee
samenwerkt. Robbert Jan heeft over deze Schouwse schilder het boek Theo Voorzaat - De Illusie/The Illusion geschreven. Koen Nieuwendijk is de eigenaar van Galerie Lieve Hemel.
   
The Beamholes De band waarin Robbert Jan speelt.
   
Kjoek Alles over kinder- en jeugdboeken... en natuurlijk over de schrijvers ervan